Kandidaten per provincie verkiezing Boom van het Jaar bekend

De provinciale winnaars van de verkiezing De Boom van het Jaar voor 2021 zijn bekend. Uit de maar liefst in totaal 125 bomenverhalen zijn er 12 gekozen, één voor elke provincie. Helaas behoren de drie knotlindes aan het jaagpad niet tot de favorieten van de jury. Voor Groningen is als kandidaat uit de bus gekomen: Een enorme overlever uit Den Ham.

Vanaf vandaag – 1 september – kan iedereen stemmen en meebeslissen welke boom winnaar van de nationale titel De Boom van het Jaar 2021 wordt. De verhalen van de bomen, de jurykeuze per provincie en het laatste nieuws staan op Boom van het Jaar. Hier en via de social media kun je tot 18 oktober a.s. 12.00 uur stemmen.

Via: http://winsum-nu-nog-mooier.org/2021/09/01/kandidaten-per-provincie-verkiezing-boom-van-het-jaar-bekend

  • op 14 september 2021 te Den Haag bij de Raad van State , de bezwaren dienen tegen het door de Raad van de Gemeente Het Hogeland/bestemmingsplan Boogplein. Om 1400 uur.